Новогодишни украси 

Сега е лесно да го украсиш домот за оваа празнична сезона!

Декември е месецот кога можете да ги купите украсите кои ви се допаднале на рати и рати без камата во продажните места партнери на Diners!


Кога сакаш повеќе, дозволи си повеќе!

Име на продажнон место Рати
ВУЧКО 12 рати без камата
МЕРКУР 12 рати без камата
ЕЛЕКТРОМЕТАЛ 12 рати без камата
ET HOUM
6 рати без камата; 7-24рати 0.5% месечна провизија
COIN CASA – CITY MALL
JYSK 12
TINEKS HOME 12
ZARA HOME – EAST GATE MALL 6
HOMAX PREMIUM 12
HOMAX 12
VILLEROY BOCH 12
MR.BRICOLAGE 12
LUSSO – CITY MALL 12
ХУБО РЕПЛЕК МАРКЕТ 12
ВЕРО ЏУМБО 12
МИНИСО СОЛО 12