ДОМА СИ Е ДОМА!

Од 3.12 до 31.12 купувајте од празничниот асортиман на JYSK и плаќајте на 12 рати без КАМАТА само со Вашата Diners картичка!

Кога сакаш повеќе за празниците, дозволи си повеќе!