Нови пневматици на рати.

Подготви го твоето возило за претстојните патувања со Diners.

Нарачај нови пневматици онлајн на www.kupigumi.mk со 10% попуст и плаќај на 12 месечни рати.

Среќен пат 🙂

Промоцијата трае до 30.04.2022