Нов клима-уред на рати

Подготви се навреме за жешките летни денови кои доаѓаат и купи нов клима-уред на рати.

Посети ги продажните места на нашите бизнис партнери и плаќај на рати и рати без камата.

Име на продажно место Рати
MAXIMUM 24 рати без камата
ELEKTROMETAL 12 рати без камата
NEPTUN 6 рати без камата
TEHNOMARKET 6 рати без камага
SETEK MIDEA KLIMATIZACIJA 6 рати без камата
VENTIL TREJD 12 рати без камата
GREESTORE 12 рати
TERMO SISTEM 12 рати
GORENJE 12 рати
ELIPSO 12 рати
TIS 12 рати
MIGOR 12 рати
www.klimamarket.mk 12 рати фиксно
www.mymarket.mk 12 рати фиксно
www.klimi.mk 12 рати фиксно
www.klimi.net.mk 12 рати фиксно
www.ekupi.mk 12 рати