Во Нептун има сѐ што ќе посакате за вашиот дом! А со вашата Diners Club картичка имате можност да пазарите на 12 рати БЕЗ КАМАТА. Во периодот од 24.12 до 09.01 искористете ги поволностите со Diners и уживајте во празниците!

Промоцијата важи и за производите со Happy цена.

Кога сакаш повеќе, дозволи си повеќе!