Недела на врвна светска технологија!

Искористете ги поволностите со Diners и купете го парчето технологија што сте го посакувале!
Од 24.12.2021 до 31.01.2022, купувајте во Галерија и плаќајте на дури 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА и тоа одложено, почнувајќи од 1 март 2022!

Кога сакаш повеќе, добиј повеќе со Diners!