Искористете ги попустите на гламурозните колекции на накит од врвно потекло кај нашите партнерски продажни места на табелата и  купувајте на РАТИ и РАТИ БЕЗ КАМАТА.

Кога сакаш повеќе, дозволи си повеќе!

Акцијата трае од 01 до 31 март 2022 година.

 

7 ZIA – NAKIT               12 Дополнителен попуст од 5% на постоечкиот од 15% Т.Ц. Рамстор, Т.Ц.Лептокарија, Т.Ц.Капитол Мол 01-31.03.2022
8 SWAROVSKI PREMIUM         12 10% попуст Т.Ц.Сити Мол, Никола Вапцаров 15 01-31.03.2022
9 OLIVER WEBER              12 / EAST GATE 01-31.03.2022
10 REBECCA           12 / Т.Ц.Рамстор, EAST GATE 01-31.03.2022
11 TESORO                    12 / Никола Вапцаров бр.4 01-31.03.2022
12 AMORINI                   12 / Сити Мол 01-31.03.2022
13 BETA JEWELS AND COSMETICS 12 / Аминта Трети 33а 01-31.03.2022
14 ELENI SILVER              12 / Т.Ц. БУЊАКОВЕЦ 01-31.03.2022
15 OUXI-NAKIT               12 / Партизански Одреди бр.6 01-31.03.2022
16 BUSHI SWAROVSKI ELEMENTS  12 / Стара Чаршија бр.11 01-31.03.2022
17 Златара Рубин 12 / ГТЦ, Т.Ц Буњаковец, Јане Сандански и Самоилова 10 01-31.03.2022
18 Адор Голд 12 / ГТЦ, Петар Манџуков 10 01-31.03.2022
19 ALTINBASH 12 / Сити Мол и Охрид 01-31.03.2022
20 ZEN DIAMOND 12 / EAST GATE 01-31.03.2022
21 SMARAGD 12 / ГТЦ, EAST GATE, Стара Чаршија бр.48 01-31.03.2022
22 ЗЛАТАРА СОН 12 / Т.Ц. БУЊАКОВЕЦ 01-31.03.2022
23 ЗЛАТАРА ФИЛИП 12 / Охрид 01-31.03.2022
24 ЗЛАТАРА ГОЛД 12 / Охрид 01-31.03.2022