Најнова техника дома

Повеќе функционалности, подобри перформанси и најнови технологии.

Купи нов лаптоп, таблет, мобилен телефон и галантерија и плаќај на рати и рати без камата со Diners Club.

Компјутери и опрема Рати
ANHOCH 12
ISTYLE 12
МАКПЕТРОЛ Компјутери 12
НЕОКОМ 12
НИКО Компјутери 12
ЛАНКОМ Компјутери 12
HP STORE-PROMEDIA 12
НИТРО Компјутери 12
ЛЕНОВО 12
IMPEGNA 12
Техника Rati Бенефиција +
НЕПТУН 24 12 рати без камата, времетраење 29.08-11.09.2022
СЕТЕК се од техниика 24 6 рати без камата
ТЕХНОМАРКЕТ 24 6 рати без камата
MAXIMUM 24 24 рати без камата
SONY GALERIJA 12 12 рати без камата  
MI PREMIUM SHOP 12  
MI-STORE 12  
PIKS PLUS TRADE 12  
RIVERSOFT 12