Вложи во твојот моден стил со Diners!

Новите колекции на реномираните брендови: Tommy Hilfiger, Gant, Polo, Lacoste, Napapijri, L’Occitane, OVS и Calvin Klein се веќе тукa.

Одбери ги твоите нови омилени модни парчиња и плаќај одложено до 12 рати почнувајќи од 1 јуни. Кога сакаш повеќе, добиј повеќе со Diners Club Македонија!

Промоцијата трае до 17.04.2022

Име на продажно место Адреса Град Рати Бенефиција плус
TOMMY HILFIGER            EAST GATE MALL Скопје 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.06.2022
DELTA MULTIBREND          EAST GATE MALL Скопје 12
CITY OUTLET/CM DELTA      VASIL GLAVINOV BR. Скопје 12
GANT/POLO/TOMMY           TC RAMSTORE  Скопје 12
GANT/POLO/NAPAPIRJI       CITY MALL Скопје 12
TOMMY HILFIGER            CITY MALL Скопје 12
LACOSTE                   TC RAMSTORE  Скопје 12
GANT                      EAST GATE MALL Скопје 12
TOMMY HILFIGER/LACOSTE    CITY MALL Скопје 12
L’OCCITANE                G.T.C. Скопје 12
TC RAMSTORE  Скопје 12
EAST GATE MALL Скопје 12
CITY MALL Скопје 12
WWW.FASHIONHOUSE.MK       WWW.FASHIONHOUSE.MK Скопје 12
WWW.LOCCITANE.COM.MK      WWW.LOCCITANE.COM.MK Скопје 12