Мали апарати за домаќинство? Велосипед? Клима? Пролетта само што не започнала, купувајте на РАТИ БЕЗ КАМАТА во Maximum и подгответе се за потоплите денови што доаѓаат.

Кога сакаш повеќе за домот и за себе, избери Diners!

Акцијата трае од 01 до 31 март 2022 година.