It’s makeover time.

Охрабри се и промени ја фризурата, негувај го твоето тело и испробај ги најновите makeup трендови.

Одбери салон за убавина, добиј попуст и плаќај на рати и рати без камата со Diners.

Промоцијата трае до 30.04.2022.

Име на продажно место Рати Бенефиции
ДР. АНЧЕВСКИ 12 рати без камата 05-30.04.2022
SILHOUETTE 12 рати без камата  
ESENS-M            12 рати без камата  
STUDIO SECRET         12 рати без камата  
ДР. ГОРИЦА 12 рати без камата  
DERMA BELLA                12 рати без камата 05-30.04.2022
ТРЕНД АС 12 рати без камата 05-30.04.2022
НЕФЕРТИТИ К 12 рати без камата 05-30.04.2022
BABOR BEAUTY SPA       12 10% попуст од 5ти до 30ти април
ALESSANDRO                12 10% попуст од 5ти до 30ти април
ЕУРОФАРМ-аква масажа 12 25% попуст од 5ти до 30ти април
СТУДИО АЛТЕРНАТИВА 12 20% попуст од 5ти до 30ти април
YASS AESTHETICS 12 10% попуст на поединечни услуги од 5ти до 30ти април
PROMEDIKA AESTHETIC    12 10% попуст од 5ти до 30ти април
PRIVE BEAUTY LAUNGE 12  
AFRODITA S                12  
PLEASURE 12  
LA BELLEZZA 12  
ДЕРМА ПЛУС 12  
FIGURELLA STUDIO 12  
STUDIO BELEZA 12  
CHARME 12  
ТЕМОВ 12  
KORANI IS  12  
АЛТЕР ЕГО 12  
SKIN SOLUTION 12  
CELSIUS 12  
MISS EN BEAUTY SALON 12  
HALO BEAUTY 12  
СЕГРЕТО 12  
ДР. КАМБЕРОВА 12