Отсекогаш си сакал нов iPhone или MacBook?

Отсекогаш си сакал нов iPhone или MacBook?

Купувајте ги омилените Apple производи на 12 рати до крај на јануари и плаќајте одложено од март 2022!

Кога сакаш повеќе, добиј си повеќе со Diners.

Акцијата важи цел Јануари.

 

Продажнон место техника Рати Бенефиција + Период
ISTYLE
T.C. CITY MALL 12
Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022
01.01-31.01.2021
EAST GATE MALL 12
www.istyle.mk ONLINE 12 рати фиксно