Готовина на РАТИ?  

Секој ден е нова можност да подигнете готовина како од банкоматите на НЛБ, така и од банкоматите на Стопанска банка АД Битола и да плаќате до 12 РАТИ.

Кога сакаш повеќе, дозволи си повеќе!