Гламурот кој го заслужуваш

SIGMA Jewelry го прославуваат својот 20 роденден со специјално изненадување за членовите на Diners Club.

Придружи се на прославата, одбери уникатен италијански златен накит и плаќај до12 рати без камата.

Со секоја направена Diners Club трансакција од 1 до 30 септември очекувај изненадување.

Среќен роденден SIGMA Jewelry!

Име на продажни место Адреса Рати Бенефиција плус
SIGMA JEWLERY Г.Т.Ц. Скопје 12 рати без камата Изненадување со секоја Динерс Клуб трансакција; времетраење 01-30.09.2022
TC City Mall Скопје
East Gate Mall Скопје