Празничната еуфорија е тука!

Вашата Diners Club картичка цел декември ви овозможува да купувате уникатни парчиња брендирана облека до 12 рати без камата, а во периодот од 6.12 до 12.12 Fashion Group ви доделува гратис лојалти картичка независно од висината на трансакцијата!

Кога сакаш повеќе, дозволи си повеќе со Diners!

 

Име на продажно место Рати Поволност+
MANGO
12 рати без камата
Во период од 06.12-12.12.2021 гратис FashionGroup лојалти картица независно од висината на трансакција
SPRINGFILD
FASHION & FRIENDS
REPLAY
SUPERDRY
LEVIS
GUESS
WOMAN SECRET
GEOX
TIMBERLAND
BITSIANI
HUGO BOSS
DAN JOHN
OKAIDI
FASHION GROUP OUTLET
KIKO MILANO
PARFOIS
fashiongroup.com.mk
okaidi.com.mk