НЛБ – Diners Club НОВИТЕТ

Подигни кеш на банкоматите на НЛБ Банка и плаќај на двојно повеќе рати!
Отсега, само со Вашата Diners Club картичка, на сите банкомати на НЛБ Банка во земјата подигнувајте готовина во секое време и наместо на шест, враќајте ја на 12 рати.