Декоративната козметика

Декоративната козметика е задолжителен додаток за празничните прослави! Останете доследни на својот избор на парфеми и шминки и купувајте ги на рати и рати без камата цел декември!

Кога сакаш повеќе, дозволи си повеќе со Diners Club Македонија!

 

Име на продажно место Рати
КИКО МИЛАНО – EAST GATE MALL 12 рати без камата
COSMO 12
ЕЛИКСИР ПЛАЗА – RAMSTORE MALL 12
ЕЛИКСИР ЕКСКЛУЗИВ 12
АНАБЕЛА 12
ФАБУ СПОТ – EAST GATE MALL 12
MAC 12
SCHATZE 12
L’OCCITANE 12
IV ROSHE – CITY MALL 12
ДИВА КОЗМЕТИКА 12
ОЛПЕО 12
ЗИАЈА 12
GOLDEN ROSE 12
BOUTIKUE DE LA PARFUMERIE – EAST GATE MALL 12
РИ МА 12
ЛОГОНА 12
TESORI DI MARE 12
DE LJONA 12
ХЕМЕЛ 12