Чевли, никогаш доволно

За долги прошетки покрај море или за танцување до доцна во ноќта. Одбери го твојот нов омилен пар чевли, искористи ги попустите до 50% и плаќај на рати кај Diners Club партнерите.

Име на продажно место Рати Поволност
GEOX 12 рати без камата До 50% попуст
TIMBERLAND 12 рати без камата До 50% попуст
ADAM’S SHOES 12 рати без камата До 50% попуст
MY SHOES-AXEL 12 рати без камата До 50% попуст
PEKO 12 рати До 15% попуст
ARTHURS 12 рати До 50% попуст
SKECHERS 12 рати До 40% попуст
OFFICE SHOES 12 рати До 40% попуст
KICKS&HEELZ 12 рати Актуелни попусти
NINE WEST 12 рати Актуелни попусти