Купувајте на РАТИ и РАТИ БЕЗ КАМАТА и искористете ги попустите на часовници од светски познати брендови без разлика дали обожувате да носите класични модели или пак ве интересираат новите high-tech варијанти на овој моден додаток.

Кога сакаш повеќе задоволства, избери Diners!

Акцијата трае од 01 до 31 март 2022 година.

 

ред бр Продажно место Рати Поволност/Акција Адреса Времетраење
1 SAAT&SAAT                 12 12 рати без камата EAST GATE 01-31.03.2022
2 MY TIME                   12 12 рати без камата Т.Ц.Рамстор, Сити Мол, Г.Т.Ц., EAST GATE, Поинт Ретаил,  Струга, Охрид, Кавадарци, Битола, Гостивар, Куманово 01-31.03.2022
3 HRONOMETAR                12 од 20 до 30% попуст EAST GATE, Плоштад Македонија 01-31.03.2022
4 B-WATCH                   12 5% попуст EAST GATE, Т.Ц.Веро Центар, Г.Т.Ц, Чаршија, Т.Ц.КАпитол Мол, Сити Мол, Битола, Охрид 01-31.03.2022
5 BOZHINOVSKI               12 / EAST GATE, Сити Мол, Ул.Македонија бр.29, Битола и Струга 01-31.03.2022
6 E-M WATCH                  12 / Т.Ц.Беверли Хилс 01-31.03.2022
7 THE WATCH CLUB             12 / Плоштад МАкедонија бр.5 01-31.03.2022