Back to school шопинг на рати

Посети ги продажните салони на нашите партнери и одбери од широкиот асортиман на школски ранци, учебници, тетратки, школски прибор и многу друго.

Плаќај на рати и рати без камата и користи ги дополнителните поволности кои ти ги нудат Diners партнерите.

Среќна учебна година!

Име на продажно место Рати Бенефиција +
ПРОСВЕТНО ДЕЛО 12 рати без камата  
OFFICE PLUS 12 Вредносен ваучер – транс:2000мкд=300мкд; 4000мкд=600мкд и 6000мкд=900мкд
АЛБИ 12 Вредносен ваучер – транс:2000мкд=300мкд; 4000мкд=600мкд и 6000мкд=900мкд
ЛИТЕРАТУРА.МК 12 10% попуст на книги од издавачка куќа Арс Ламина (не важи за книги кои се веќе на попуст)
ТРИМАКС 12  
SHTEDLER 12  
КЛЕВЕР-МК 12  
UNI OFFICE 12  
HOUSE OF BOOKS&GAMES 12  
КУЛТУРА 2000 12  
Име на продажно место Рати
HOUSE OF SAMSONITE 12
CARPISA 12