12 рати без камата за сите производи за греење и ладење и прочистувачи на воздух во Техномаркет со Diners Club.

Одбери од широкиот асортиман на клима уреди, уреди за греење, прочистувачи на воздух, вентилатори и дополнителни додатоци и плаќај до 12 рати без камата.

Акцијата трае од 15.9.2022 до 30.9.2022 во сите продажни салони на Техномаркет во Македонија.

За сите останати производи од асортиманот на Техномаркет можеш да плаќаш до 24 рати со Diners Club.

При купување на рати без камата Diner Club пресметува еднократен надоместок од 3% на вкупниот износ на купените производи.