Diners Club Classic

Bli pa shqetësim dhe fito më shumë

Me një kartë, më shumë zgjedhje në blerje dhe fleksibilitet më të madh në pagesa.
Shijoni përfitimet e shumta të që t’i mundëson karta Diners Club Classic.

 • Blerje deri në 24 këste dhe këste pa interes në më shumë se 5000 pika shitjeje në Maqedoni.

 • Mundësi për të tërhequr para të gatshme nga bankomat me shlyerje deri në 12 këste

 • E pranuar në më shumë se 50 milionë pika shitjeje dhe rreth 1.2 milionë bankomatë globale në më shumë se 200 vende dhe territore në mbarë botën

 • Qasje në afro 1300 sallone aeroportesh në mbi 600 qytete në mbi 140 vende në mbarë botën

 • Mundësi për rimbursim të parave të gatshme për transaksionet e përzgjedhura online përmes programit online Diners Cashback

 • Njoftim SMS për të gjitha transaksionet e kryera

 • Transaksione të sigurta në internet

 • Qasje e shpejtë dhe e lehtë në të gjitha faturat dhe shpenzimet me aplikacionin celular falas My Diners

 • Mbështetje 24-orëshe ndaj klientit

Apliko për kartë Diners Club Classiconline vetëm me letërnjoftim.

Kushte

 • Pa garantë

 • Pa shpenzime për anëtarësim në vitin e parë

 • Pa shpenzime për anëtarësim pas vitit të parë nëse qarkullimi vjetor është mbi 120.000 denarë.

 • Mundësi për kartë shtesë për anëtar familjeje

 • Shuma maksimale për limitin e kartës është deri në 3 paga (kufiri përcaktohet sipas procedurave të punës në Diners Club)

*Pagesë njëherësh për një aplikacion të aprovuar për kartën e parë në shumën prej 500 MKD.

*Pensionistët që marrin pension në një llogari pagesore në Republika e Maqedonisë së Veriut, dhe të cilët janë mbi moshën 70 vjeç, mund të aplikojnë për një kartë Diners Club me garanci.