Karta Diners Club Advantage

Shijoni më shumë privilegje dhe përfitime ekskluzive

Komplimenti i përsosur për stilin tuaj të jetesës, fuqi më e madhe blerëse, privilegje personale dhe përfitime ekskluzive të krijuara posaçërisht për ju.

 • Blini deri në 12 këste dhe këste pa interes në më shumë se 5000 pika shitjeje në Maqedoni

 • Mundësi për të tërhequr para të gatshme nga bankomatë me shlyerje deri në 12 këste

 • E pranuar në më shumë se 50 milionë pika shitjeje dhe rreth 1.2 milionë bankomate globale në më shumë se 200 vende dhe territore në mbarë botën

 • Akses në rreth 1300 sallone aeroportesh në mbi 600 qytete në mbi 140 vende në mbarë botën, pa pagesë

 • Mundësi rimbursimi të parave të gatshme për transaksionet e përzgjedhura online përmes programit online Diners Cashback

 • Njoftim SMS për të gjitha transaksionet e kryera pa kompensim

 • Transaksione të sigurta në internet

 • Sigurim udhëtimi falas – politika e përgjithshme vjetore për 30 ditë

 • Asistent personal i disponueshëm 24/7

 • Ndryshimi i limitit të kredisë me kërkesë të anëtarit pa kompensim

 • Akses i shpejtë dhe i lehtë në të gjitha faturat dhe shpenzimet me aplikacionin celular falas My Diners

Përfitime të tjera:

 • Organizim të çdo lloj udhëtimi në agjencinë turistike Pilot Travel
 • 15% zbritje në restorantin Maracana
 • 5% zbritje në restorantin Vodenica
 • 5% zbritje në Pilot LTC Tobacco
 • 10% zbritje në Dyqanin e luleve Vanda
 • 5% në të gjitha shërbimet në Acibadem Sistina
 • 10% zbritje në Hugo Boss
 • 10% zbritje në MAX&CO
 • 20% zbritje në çmimet e rregullta dhe 5% zbritje në çmimet promocionale në sallonin e bukurisë Prive

АAplikoni për një kartë Diners Club Advantage online, vetëm me letërnjoftim.

Kushte

 • Pa garantë

 • Anëtarësimi vjetor: 6000 MKD (12 këste mujore në shumën nga 500 MKD)

 • Shuma maksimale për limitin e kartës është deri në 5 paga (limiti përcaktohet sipas procedurave të punës në Diners Club)

Pagesë njëherësh për një aplikacion të aprovuar për kartën e parë në shumën prej 500 MKD.

Pensionistët që marrin pension në një llogari pagesore në Republika e Maqedonisë së Veriut, dhe të cilët janë mbi moshën 70 vjeç, mund të aplikojnë për një kartë Diners Club me garanci.