Diners Club Acibadem Sistina kartë e bashkë-brenduar

Lehtësojeni pagesën kur është më e rëndësishme

Pagesë me këste, zbritje dhe kujdes mjekësor superior, në mënyrë që të përqendroheni gjithmonë në atë që ka më shumë rëndësi, shëndetin tuaj.

 • 5% zbritje dhe pagesë deri në 12 këste në të gjitha shërbimet në Acibadem Sistina
 • 5% zbritje dhe pagesë deri në 12 këste në Sistina Oftalmologji
 • 5% zbritje në suplemente dhe kozmetikë në farmacinë Dona Farm
 • 5% zbritje dhe pagesë deri në 12 këste pa interes në optikën Dioptra

Përfitime të tjera:

 • Blerje deri në 24 këste dhe këste pa interes në më shumë se 4000 pika shitjeje në Maqedoni.
 • Mundësia për të tërhequr para të gatshme nga bankomat me shlyerje deri në 12 këste
 • E pranuar në më shumë se 50 milionë pika shitjeje dhe rreth 1.2 milionë bankomatë globale në më shumë se 200 vende dhe territore në mbarë botën
 • Akses në thuajse 1300 sallone aeroportesh në mbi 600 qytete në mbi 140 vende në mbarë botën
 • Mundësi për rimbursim të parave të gatshme për transaksionet e përzgjedhura online përmes programit online Diners Cashback
 • Njoftim SMS për të gjitha transaksionet e kryera
 • Transaksione të sigurta në internet
 • Akses i shpejtë dhe i lehtë në të gjitha faturat dhe shpenzimet me aplikacionin celular falas My Diners
 • Mbështetje 24-orëshe për përdorues

Aplikoni për kartën e bashkë-brenduar Diners Club Acibadem Sistina online, vetëm me letërnjoftim.

Kushte

 • Pa garantë

 • Pa shpenzime për anëtarësim në vitin e parë

 • Pa shpenzime për anëtarësim pas vitit të parë nëse qarkullimi vjetor është mbi 90.000 denarë

 • Shuma maksimale për limitin e kartës është deri në 3 paga (limiti përcaktohet sipas procedurave të punës në Diners Club)

Pagesë njëherësh për një aplikacion të aprovuar për kartën e parë në shumën prej 500 MKD.

Pensionistët që marrin pension në një llogari pagesore në Republika e Maqedonisë së Veriut, dhe të cilët janë mbi moshën 70 vjeç, mund të aplikojnë për një kartë Diners Club me garanci.