Нокаут понуда до 60% попуст на еКупи + 5% на 12 рати со Diners Club

Цела недела нокаут цени со попусти до 60% + дополнителни 5% на 12 рати со Diners Club картичка!*

Освен големи попусти, преку еКупи добивате брза и бесплатна испорака низ цела Македонија!

Погледнете ја целата понуда тука.

*Попустот со Diners Card картичка се пресметува во последниот чекор откако ќе одберете плаќање со Diners Club.

Име на продажно место Рати  Бенефиција+ Времетраење
EKUPI.MK 12 рати можност за бирање на број на рати 5% дополнителен попуст на производи од линк 24-30.06.2024