Беспрекорно стилизирана оваа зима!

Купувај ги најдобрите модни парчиња на рати, рати без камата, со одложено плаќање од март 2022 и заблескај!

Каде? 👇

 

Продажно место бутици Рати Бенефиција + Период
MAGNETIK        
WEEKEND MAX MARA T.C. RAMSTORE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
MARELLA T.C. RAMSTORE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
PENNY BLACK T.C. RAMSTORE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
GERRY WEBER T.C. RAMSTORE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
PINKO T.C. RAMSTORE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
LIU JO
T.C. RAMSTORE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
EAST GATE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
TWINSET EAST GATE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
PATRICIA PEPE EAST GATE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
FIORELLA RUBINO T.C. RAMSTORE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
OLTRE
T.C. RAMSTORE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
T.C. CITY MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
MOTIVI
T.C. RAMSTORE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
T.C. CITY MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
MAGNETIK GALERIJA T.C. CITY MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
PAUL&SHARK T.C. CITY MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
MAGNETIK-ОUTLET
ул. Васил Главинов 3/1 12 Одложено плаќање за трансакцции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
Г.Т.Ц. 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
YAMAMAY
EAST GATE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
T.C. RAMSTORE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
T.C. CITY MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
CARPISA
EAST GATE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
KAPITOL MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
T.C. RAMSTORE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
T.C. CITY MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
WWW.MAGNETIK.MK ONLINE 12 фиксно Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
BOTTEGA MAKS        
MAX&CO T.C. CITY MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
FASHION GROUP        
MANGO
EAST GATE MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
T.C. CITY MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
SPRINGFIELD
EAST GATE MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
T.C. CITY MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
T.C. SUMA 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
FASHION & FRIENDS
EAST GATE MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
T.C. CITY MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
REPLAY T.C. CITY MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
SUPERDRY T.C. CITY MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
LEVI’S T.C. CITY MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
GUESS T.C. CITY MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
WOMAN’S SECRET T.C. CITY MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
TIMBERLAND
T.C. CITY MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
EAST GATE MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
GEOX T.C. CITY MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
HUGO BOSS
EAST GATE MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
T.C. CITY MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
BITSIANI T.C. CITY MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
DAN JOHN EAST GATE MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
OKAIDI
EAST GATE MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
T.C. SUMA 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
T.C. CITY MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
FASHION GROUP OUTLET Г.Т.Ц. 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
PARFOIS
T.C. RAMSTORE MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
EAST GATE MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
T.C. CITY MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
T.C. PALMA MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
T.C. SUMA 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
KIKO MILANO EAST GATE MALL 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
WWW.FASHIONGROUP.COM.MK ONLINE 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
WWW.OKAIDI.MK ONLINE 12 рати без камата Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
NENI KOMPANI        
CITY FASHION EAST GATE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
CITY FASHION WOMAN T.C. CITY MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
CITY FASHION T.C. CITY MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
PIERRE CARDIN Г.Т.Ц. 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
CITY FASHION-OUTLET T.C.BEVERLI HILS 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
WWW.CITYFASHION.MK ONLINE 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
CM DELTA        
LACOSTE T.C. RAMSTORE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
TOMMY HILFIGER
EAST GATE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
T.C. CITY MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
TOMMY HILFIGER/LACOSTE T.C. CITY MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
GANT EAST GATE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
DELTA MULTIBREND EAST GATE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
GANT/POLO/NAPAPIRJI T.C. CITY MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
GANT/POLO/TOMMY T.C. RAMSTORE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
L OCCITANE
T.C. RAMSTORE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
EAST GATE MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
T.C. CITY MALL 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
Г.Т.Ц. 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
CITY OUTLET ул. Васил Главинов 3/1 12 Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
WWW.FASHIONHOUSE.MK ONLINE 12 фиксно Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022
WWW.LOCCITANE.COM.MK ONLINE 12 фиксно Одложено плаќање за трансакции на рати, 1ва рата 01.03.2022 01.01-31.01.2022